LogiCare Praktijksoftware

BEELDBELLEN - vast onderdeel van LogiCare Praktijksoftware

Tijdens de afgelopen lockdown hebben vele therapeuten gebruik gemaakt van onze aanbieding gratis beeldbellen. Beeldbellen is een vast onderdeel van LogiCare Praktijksoftware geworden. Deze actie is voorbij, echter speciaal voor NFG leden handhaven we onze aanbieding voor gratis maatwerk bij installatie van een van onze pakketten. Wil je zelf ervaren wat LogiCare voor je praktijk kan betekenen, vraag dan een vrijblijvende demo en/of adviesgesprek aan via onderstaande buttons.

Praktijksoftware voor jouw praktijk

Het doel van de NFG is dat de kwaliteit in de zorg gewaarborgd wordt en wij willen zorgprofessionals graag inspireren steeds een stapje verder te komen. Vandaar dat wij onze NFG-registerleden adviseren om met praktijksoftware te gaan werken.


Start zorgeloos zorg te verlenen

Door met praktijksoftware te gaan werken zal je zien dat er een enorme administratieve tijdlast van je weg genomen zal worden. Daarnaast zal het de documentatie een stuk veiliger maken.

De aanbeveling van de NFG gaat uit naar de praktijksoftware van onze softwareleverancier, LogiTeam. Zij hebben in samenwerking met ons en de RBCZ ‘LogiCare’ ontwikkeld. LogiCare is betrouwbare praktijk software en het bevat alle opties die je binnen je praktijk nodig kan hebben.

Bij de ontwikkeling van LogiCare is er veel aandacht besteed om het voor de therapeut zodanig in te richten dat alle administratieve lasten verlicht worden en de therapeut meer tijd overhoudt om écht zorg te verlenen. Het maken van een factuur is nog maar een enkele handeling en is direct terug te vinden in het ingebouwde boekhoudpakket. Beheer zelf online je afspraken, verslaglegging en hou alle cliëntendossiers overzichtelijk op 1 plek.

LogiCare is een overzichtelijk en veilig programma dat volledig online is. Dit betekent dat je enkel een internetverbinding en een browser nodig hebt, simpelweg in loggen en het is klaar voor gebruik. Het voordeel hiervan is dat je altijd en overal snel toegang hebt tot alle gegevens die voor jouw praktijk relevant zijn, niet meer over back-ups na hoeft te denken en er niet onvoorzien gegevens verloren kunnen gaan. Ook maakt dit het mogelijk met verschillende devices te werken.

web 6
Meer informatie

Zie de onderstaande video voor meer informatie over LogiCare Praktijksoftware, deze laat zien welke functionaliteiten er in de praktijksoftware zit.

AANBIEDING VOOR NFG LEDEN.

We gaan graag met je in gesprek over wat Logicare praktijksoftware nog meer voor je zou kunnen betekenen. Voor NFG leden die overstappen op Logicare starter of Logicare compleet bieden wij een maatwerkvoucher van 1 of 2 uur t.w.v. resp. € 60,- of € 120,- aan.
We nodigen je van harte uit om een vrijblijvende demo/adviesgesprek in te plannen. Klik op de onderstaande knop en geef daar aan wat een geschikt tijdstip voor je is om kennis te maken met LogiTeam.


logicarehoeraPlan nu een Demo
Wil je teruggebeld worden?   
  
  

 

Software4Care

Rietbaan 25

2908 LP Capelle a/d IJssel

Contact

T 010 - 810 34 56

info@logicare.nl

 

 


LogiCare Software 2019 | Privacy Policy | Informatiebeveiliging | Algemene Voorwaarden